Repetitionskurs

Va det ett tag sen du dök sist?

Då är repetitionskursen Scuba Skills Refresh/Update något för dig!

Scuba Skills Refresh

Under en kväll ger vi oss av till Eriksdalsbadet. I bassängen genomför vi ett dyk med övningar från grundkursen som är lämpliga att repetera och förbereder dig för att åter komma ut och dyka igen.

Scuba Skills Update

Var det länge sedan du dök senast (1år sen eller längre) och inte har så många dyk i baggaget? Då är den mer omattande Scuba Skills Update kursen du ska gå som inkluderar digital kursliteratur, har mer praktisk träning i pool och ett digitalt Scuba Skills Update certifikat. 
Den digitala kurslitteraturen som inkluderar digitalbok som du får tillgång till efter anmälan* ska du ha läst ut till första kurstillfället.
* För att vi ska kunna tilldela dig den digitala kurslitteraturen måste du skapa ett konto på http://my.divessi.com/register och glöm inte att välja Stockholms Dykcenter som ditt dykcenter. 
Kurslitteraturen hittar du sen under MyTraining i din profil och finns även tillgänglig i appen MySSI som du kan ladda ner kostndsfritt.

Inför dykkursen
Samling och avslutning sker alltid vid angiven tid på Dykcentret (Barnhusgatan 4, Stockholm). Transport till och från simhall sker med egen bil alt i våran minibuss.

Badkläder, handduk och ett hänglås ska du ta med till kurstillfället. 

Följande ingår
• Digital kursliteratur Scuba Skills Update på svenska. (Endast Scuba Skills Update)

• Poolmodul på ca 2 timmar. 
• Lån av all nödvändig dykutrustning förutom mask, snorkel och fenor. Dessa kan hyras för 200kr men vi rekommenderar starkt att du införskaffar dig egen mask, snorkel och fenor för bästa passform och hygieniska skäl.
• Digitalt Scuba Skills Update certifikat. (Endast Scuba Skills Update)

Som elev på Stockholms Dykcenter har du förmånen att köpa din egna mask, snorkel och fenor till paketpris och alla elever har dessutom bytesrätt på denna ifall den inte skulle passa.

Kursupplägg

Torsdagar: 18.30-23.00 (sommartid 17.30-22.00)

Passar inte någon av datumen dig. Kontakta oss så ordnar vi ett datum som passar dig.

Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: Stängt

Stockholms Dykcenter ©2018 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se